Roof Left

Roof Right

Sfeervolle woonaccessoires voor binnen en buiten

Купить СНПЧ А7 Вологда, оперативная доставка

Bloemen zijn natuurlijk niet de enige manier om uw huis op te fleuren. Bij Mandy’s Bloemenhuis kunt u terecht voor leuke woonaccessoires in Deurne en omstreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie kaarsen, vaasjes voor uw boeketten of kleden? Zo hebben we nog veel meer snuisterijen in ons assortiment. Bekijk de producten in onze winkel en zoek leuke woondecoratie die bij uw interieur passen.

Allerlei soorten woondecoratie

Ieder interieur en ieders persoonlijke smaak is anders. Daarom hebben we een breed aanbod aan verschillende soorten accessoires voor in huis. Zo zit er voor iedereen wel iets wils tussen. Denk bijvoorbeeld aan woonaccessoires als kleine glazen vaasjes en theelichtjes. Of juist grotere ronde of vierkante windlichten voor extra sfeer in de tuin. Kaarsen, lampen, en nostalgische handgemaakte geurzakjes behoren tevens tot deze categorie. Bovendien breiden we ons assortiment steeds uit, dus kom zeker regelmatig langs om te kijken of we weer iets nieuws in huis hebben.

We zouden onszelf geen bloemenwinkel mogen noemen als u bij ons niet terecht zou kunnen voor bijpassend potterie. Daarnaast verkopen we niet alleen losse potten, maar eveneens mooie decoratiestukken in een pot of op een schaal. Perfect om zo kant-en-klaar in huis of op uw tuintafel neer te zetten.

Bijpassende kaarten

Doet u een boeket cadeau? Feliciteer of bedank iemand in stijl en koop er direct een kaartje bij om uw persoonlijke boodschap over te brengen. Om wat voor gelegenheid het ook gaat, bij Mandy’s vindt u ongetwijfeld een bijpassend kaartje. Daarbij verkopen we wenskaarten, perfect voor bij een speciale gelegenheid.


Klik op de afbeelding om te vergroten

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage