Roof Left

Roof Right

Rouwbloemen in een boeket op maat bij Mandy’s

Купить СНПЧ А7 Вологда, оперативная доставка

Een uitvaart is een sombere gebeurtenis die voor alle betrokkenen moeilijk is. Om op passende wijze afscheid te kunnen nemen, kiest u voor een op maat gemaakt rouwboeket. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste rouwbloemen in Deurne. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Op deze manier komen we tot een prachtig bloemstuk dat u bij de begrafenis of crematie aan uw overledene dierbare mee kunt geven.

Persoonlijke grafstukken

Wanneer iemand komt te overlijden, is het laatste wat u voor diegene kunt doen vaak op een persoonlijke manier afscheid proberen te nemen. Een persoonlijk rouwboeket is hiervoor een mooie optie. Mandy’s Bloemenhuis regelt dit graag voor u. Met onze kennis van zaken en ervaring in het vak gaan we aan de slag om voor u een perfect passend boeket samen te stellen. Zo kunt u een mooie laatste groet geven. Daarnaast kunnen wij iets van de overledene in de grafstukken verwerken.

Bepaalde bloemsoorten worden vaak gebruikt als rouwbloemen. Denk bijvoorbeeld aan witte lelies, maar eveneens orchideeën en witte of rode rozen zijn veelgebruikte opties. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar de overledene van hield en wat voor boodschap u mee wilt geven. Hield de persoon bijvoorbeeld erg van pioenrozen, anjers of zelfs zonnebloemen? Voor ons is het geen enkel probleem om hier een mooi boeket mee te maken. Laat ons uw wensen weten en wij denken graag met u mee.

Hoge kwaliteit bloemen

Zoals u ziet is bij Mandy’s in Deurne nagenoeg alles mogelijk als het gaat om rouwbloemen. Wij zorgen voor een persoonlijk samengesteld boeket als u minimaal twee dagen van tevoren contact met ons opneemt. Dit zodat wij het boeket op tijd kunnen bezorgen. Wij werken enken met verse bloemen van kwaliteit. U bent er dus van verzekerd dat uw boeket ook tijdens de uitvaart en daarna er mooi bijligt.

Bespreek samen met ons de mogelijkheden door te bellen naar 0493-312113. We staan u graag te woord.

Klik op de afbeelding om te vergroten

imageimageimageimageimage