Roof Left

Roof Right

Stel uw bruidsboeket samen met onze verse bloemen

Купить СНПЧ А7 Вологда, оперативная доставка

Een bruiloft is een bijzonder speciale gelegenheid die u natuurlijk tot in de puntjes perfect verzorgd wilt hebben. De bloemen vormen een belangrijk deel van niet alleen de uitstraling, maar de algehele beleving van de trouwerij. Daarom kunt u bij Mandy’s Bloemenhuis uw bruidsboeket vanuit Deurne laten samenstellen en eventueel bezorgen in de regio. Uw boeket is bij ons in goede handen.

Een boeket naar uw wensen

Voor, na en tijdens de ceremonie ziet u dankzij onze diensten overal bloemen. Dit betreft niet alleen het bruidsboeket zelf, maar eveneens corsages, de aankleding op locatie of bloemstukken voor op de auto. Bij Mandy’s zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Gebruikt u het liefst klassieke witte rozen of gaat u voor uw lievelingskleur? En wilt u linten aan uw boeket of juist niet? Hoe groot of klein u uw bloemstukken ook wilt hebben en wat voor bloemsoorten of accessoires u hierin ook verwerkt wilt zien; wij regelen het op vakkundige wijze voor u. Bekijk gerust voor inspiratie de foto’s van trouwboeketten die wij al hebben samengesteld en laat ons weten wat wij voor u kunnen doen.

Versgarantie

Onze bloemen zijn gegarandeerd vers en wij zorgen er met onze expertise voor dat ieder bloemstuk er perfect uitziet. Bij meerdere boeketten zorgen we uiteraard dat deze goed met elkaar matchen voor een egale, passende uitstraling. Zo maakt u uw grote dag helemaal onvergetelijk. Met onze 7 dagen versgarantie garanderen wij dat u nog dagen, zo niet weken, plezier heeft van uw bruidsbloemen.

Klik op de afbeelding om te vergroten

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage