Roof Left

Roof Right

Boeketten van Mandy’s Bloemenhuis

Купить СНПЧ А7 Вологда, оперативная доставка

Bent u op zoek naar bloemen en boeketten in Deurne en omstreken? Dan zit u bij Mandy’s Bloemenhuis voor alle mogelijke gelegenheden goed. Wij werken met verse bloemen van kwaliteit waar u dagen, zelfs weken, plezier van heeft. Bovendien maken wij uw bloemstukken graag op maat en kunnen we bloemen bezorgen in de regio. Kom langs in de winkel om een passend boeket te kopen.

7 dagen versgarantie

Mandy’s Bloemenhuis is een bij Fleurop aangesloten bloemenzaak waar u terecht kunt voor de meest prachtige bloemen. Wij hanteren een 7 dagen versgarantie zodat u altijd lang kunt genieten van uw bloemen. Veel van onze producten staan zelfs wel twee weken. Dit komt omdat wij werken met verse bloemen van hoge kwaliteit. Bovendien hebben wij passie voor het vak en kennis van zaken, zodat al onze bloemstukken mooi in elkaar steken. Dit geldt uiteraard voor zowel onze bestaande boeketten als het maatwerk. Het is niet voor niets dat wij de eerste plaats in de voorrondes van het NK Bloemschikken hebben behaald.

Bloemstukken op maat

Veel gelegenheden, zoals een trouwerij of een uitvaart, vragen om een boeket met een persoonlijk tintje. Daarom maken wij graag boeketten op maat voor u. Een bloemstuk aanschaffen bij Mandy’s Bloemenhuis is tevens hét adres als u bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon zomaar een bloemetje wilt geven. Onze medewerkers denken graag met u mee om zo een geheel persoonlijk boeket voor u te schikken. Maak ook uw moeder, broer, collega of goede vriend blij met een van onze prachtige bloemstukken op maat.

Een boeket bestellen kunt u bij ons heel eenvoudig, tot op de dag zelf. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een boeket voor u samen. Boeketten variëren bij ons in prijs van € 4,95 tot € 25,00.

Klik op de afbeelding om te vergroten

imageimageimageimageimage