Roof Left

Roof Right

Bloemenworkshops bij Mandy’s Bloemenhuis

Купить СНПЧ А7 Вологда, оперативная доставка

Achter onze winkel ligt een grote loods die wij helemaal hebben omgebouwd. Zo is het de perfecte plek geworden voor bloemenworkshops in Deurne. Kom samen met een groep vrienden, familieleden of collega’s langs en leer de mooiste bloemencreaties maken. Wij werken met verse, seizoensgebonden bloemen om u zo op creatieve manier te leren bloemschikken.

Een gezellig dagje uit

Zo’n workshop bloemschikken is perfect voor een middagje of avondje uit met vriendinnen, een vrijgezellenfeest of als cadeau voor bijvoorbeeld moederdag. Bij ons geniet u het hele jaar door van gezellige bloemenworkshops waar u aan de hand van een voorbeeld uw eigen creatie maakt. Iedere workshop duurt ongeveer 2,5 uur en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Of u nu dus met alleen uw partner of met een vriendinnengroep komt; het maakt voor ons niet uit. Wij zorgen voor alle materialen en andere benodigdheden en u krijgt er een hapje en een drankje bij. Prijzen variëren per workshop tussen de €25,00 en €35,00.

Workshops op maat

Het leuke aan werken met de bloemen van het seizoen is dat wij het hele jaar door hele verschillende workshops met bloemen aan kunnen bieden. Zo hebben wij met Kerst vier avonden, tijdens de herfst drie en met Pasen één avond met uiteenlopende voorbeelden. Deze workshops vinden overigens altijd ’s avonds plaats. Naast de workshops die wij zelf organiseren, kunt u ervoor kiezen een workshop op maat te laten opstellen en te volgen. Hiervoor bespreken we graag met u de mogelijkheden. Laat ons weten wat uw ideeën zijn en met hoeveel mensen u wilt komen. We denken graag met u mee.

 

Klik op de voorbeelden:

imageimageimageimage